Startside Bartbergen

Velkommen til nettsiden som omhandler alt vi ønsker å ta opp rundt temaet interiør. Her fins det mange ting som er av interesse, slik som hvordan dekorere en slitt kjøkken, hvordan få tilbake gnisten ved å innrede hus og hjem og hvordan kan spillerommet bli favoritt-rommet i hele huset.

Her skal vi også gå gjennom hvordan man kan få inspirasjon til å være kreativ og leken. Hvordan får man hagen til å bli finere enn naboen sin og hva er det som er viktig å tenke på når man renoverer.

Nettsiden er delt opp i mange forskjellige rom, akkurat som alle hus og hjem. Kanskje er din bolig en leilighet i en etasje, eller kanskje har du til og med en gedigen kjeller du ikke vet hva du skal gjøre med. Mulighetene er mange og uante for de fleste. Kanskje ligger det helt nye muligheter du ikke hadde tenkt på. Romfordeling, arealutnyttelse og design er alle ting som er med på å gjøre det trivelig og levelig for alle. Et kjøkken skal ha visse fasiliteter, det samme skal uteområdet.

Dekorering av rom i huset

Dekorering er en morsom måte å pynte på. Det kan være å lage border på tapetet eller sette figurer i hyllene. Det kan være å sortere og arkivere, men samtidig å gjøre det enklest mulig å holde orden.

Gjøre alt i boligen skjønnere

Her kommer mange tips og triks til å gjøre alt skjønnere med enkle metoder. Kanskje også noen eksklusive tips til hvordan man forskjønner hele boligen. Det handler om innerom og uterom og hvordan de forskjellige rommene kan brukes gjennom hele året.

De forskjellige rommene i et hjem

Her går vi nærmere inn på alle rommene og kommer med smarte løsninger som kan gjøre dagene lysene og trivselen større. Det er ikke alltid det skal så mye til heller.