Om bloggen

På denne bloggen er planen å undersøke en rekke tema. Det er så utrolig mye spennende innenfor interiørverdenen som kan og må diskuteres, derfor vil vi gjerne gjøre det her. Vi håper også at vi kan gi tips til deg når du planlegger å pusse opp eller friske opp i hjemmet!

Interiør

Det er få ting som får så stort oppmerksomhet som interiør. Det er så spennende å utvikle sitt eget hjem fra man flytter inn til man har bodd der i lang tid. Interiøret sier mye om ens personlighet og det er viktig at man trives i huset man bor i. Det er en av hovedgrunnene til at vi har laget denne siden.

Friske opp innendørs og utendørs

Vi trenger alle å friske opp i hjemmet vårt fra tid til annen, enten det er utendørs eller innendørs. Vi vil gjerne komme med tips som gjør dette enklere for deg. Det lureste vi vet om er å kontinuerlig rydde gjennom tingene du har i huset ditt. Noe som ofte tar masse plass er klær, så hvis du greier å minimere antall klær du har vil du ofte ha mer plass til dine favorittmøbler.

Det å friske opp utendørs kan gjøres på mange måter, men som oftest innebærer det at du har en hage. Det å drive med hagearbeid og sette ut hagemøblene er noe som kan ta lengre tid enn man tror, så hvorfor ikke starte litt tidligere enn du pleier? Det å ha et utendørs sted du trives er noe av det mest verdifulle man kan ha.

Innredning

Når det kommer til innredning inne i huset finnes den en rekke underkategorier, delt inn i forskjellige rom. Noen velger å ha samme tema i alle rom, mens andre velger å ha ulike tema i ulike rom. Dette er jo helt opp til deg og din smak.

Kjøkken

Når det kommer til kjøkken er det mange delte meningen. Noen foretrekker kjøkken som er store og åpne, mens andre foretrekker kjøkken som bare har det essensielle. Dette kommer ofte an på hvor glad man er i å lage mat. Det er jo ikke vits å ha et utrolig stort kjøkken hvis du ikke er glad å i lage mat. Kjøkkeninnredning er også ofte noe som kan bli svært dyrt, spesielt hvis du skal ha integrerte hvitevarer. Derfor vil vi prøve å finne tips som gjør at du kan finne ditt drømmekjøkken uten å bruke for mye penger.

Hage

Det å ha en hage er en luksus ikke alle er forunt, men hva skal du bruke hagen til? Skal det være en lekeplass, en sommerstue eller skal det være en gartners drøm? Hvis du har stor nok hage kan du jo oppfylle alle disse drømmene, men ofte er ikke dette tilfelle. Vi vil derfor gi deg tips til hva du kan gjøre for å få hagen din til å se aller best ut!

Stue

Det er mange som velger å ha en enkel stue som fokuseres rundt TVen, men er det virkelig sånn det bør være? En stue kan jo absolutt være så mye mer, dette er noe vi skal prøve å utforske. Kanskje våre tips kan være akkurat det stuen din trenger.

Soverom

Du vil også få tips til hvordan gjøre soverommet ditt til et avslappende sted. Soverommet bør først og fremst være et soverom, ikke en tv-stue eller et kontor. Dette er noe de fleste av oss bør arbeide med!

Det vi vil med denne hjemmesiden er å gjøre deg oppmerksom på alle mulighetene som finnes der ute. Kanskje du til og med kan komme med noen tips som har fungert for deg?