Julegavetips til hele familien

familie Julegavetips

Besteforeldre

Å kjøpe julegaver til besteforeldre er alltid vanskelig, men et godt julegavetips kan være å gi noe hjemmelaget. Besteforeldre fleste kommer til å sette stor pris gesten, og blir like glad for tiden og energien du har brukt på gaven, som selve gaven i seg selv. Man kan strikke sokker eller man kan bake noe spesielt, det er helt opp til deg og dine ferdigheter.

Les mer på https://julegavetips.nu/

Foreldre

Hvis du ønsker å kjøpe den perfekte gaven til foreldrene dine så kan det være en god idé å følge med på alt de sier i månedene før julaften. Foreldre sier sjelden rett ut hva de ønsker seg, men dropper mange hint hvis man bare følger med. Det kan være alt fra ting til hjemmet, klær, tekniske duppeditter eller reiser de ønsker seg, for en ting er sikkert – det finnes ingen fasit. Noe som gjør at du må følge med. For det er få ting som er kjedeligere enn å skuffe foreldrene sine med feil gave på julaften.

Søsken

Kjenner man søsknene sine godt er det enkelt å kjøpe den perfekte julegaven, og man trenger ingen julegavetips. Dessverre er det ikke alle søsken som står hverandre like nærme, og da kan noen generelle julegavetips komme godt med. Man kommer langt med et par vinylskiver til bror, eller en ansiktsmaske til sin søster. Har man flere søsken i familien kan man også gå sammen og spleise på en dyrere og bedre gave.

Barn

Jula er barnas høytid, og mye av fokus rettes mot barn. Også hva gaver gjelder. Mange barn får flere gaver enn de trenger, så det er gode grunner til å tenke i alternative baner. I førsteomgang bør man tenke over om barna virkelig trenger gaven, og om det er en gave de kan bruke i lang tid. I dagens «kjøp og kast»-samfunn er det spesielt viktig at leker er laget av kvalitetsmaterialer som varer i år etter år. Gi gjerne også barna opplevelser, slik som en tur til dyreparken, teateret eller kino. Det skal nemlig ikke så mye til for å glede et barn på julaften. Bare ikke glem nissen!

Samboer eller ektefelle

For mange er dette den vanskeligste julegaven, og den det veier mest forventningspress på. Det er ikke noe verre enn å få et generisk gavekort fra den personen som står deg nærmest, men er det et gavekort på en opplevelse som er ment for å deles så er plutselig gaven en stor suksess likevel. Ellers slår et smykke, eller en klokke, sjelden feil.