Hvordan spise bra når du pusser opp kjøkkenet?

kjøkkenet

Vurderer du å pusse opp kjøkkenet, men er litt usikker på hvordan du skal få laget mat i denne perioden? Selv om det kan ta lang tid å pusse opp et kjøkken, og det kan være plagsomt å være uten kjøleskap og stekeovn, finnes det noen gode alternativer som gjør opplevelsen enklere.

Bestill maten på nett

En av de enkleste måtene å overleve i perioden du pusser opp kjøkkenet er ved å bestille mat på nett. Nettsteder som www.just-eat.no har et godt utvalg av restauranter, slik at du kan prøve noe nytt nesten hver eneste kveld i uka. Det gjør det også enkelt å ha et sunt kosthold selv om du ikke lager maten selv, du kan bestille kyllingsalat én dag, og pizza en annen. Det er utrolig kjekt å få maten levert hjem på døra, spesielt hvis man er sliten etter jobb og oppussing. Det er utrolig enkelt å bestille takeaway på nett, og har du ikke gjort dette før – bør du absolutt prøve det. Man trenger ikke en gang å pusse opp kjøkkenet!

Lag enkel mat

Hvis du synes det blir litt vel dyrt å bestille mat hver eneste dag, kan du også lage litt enkel mat selv. Hvis du handler maten samme dag kan den holde seg frem til middag selv om du ikke har et kjøleskap og oppbevare den i. Du kan lage enkle salater på kjøkkenbenken, eller du kan grille hvis du har en hage med gassgrill. Du kan også vurdere å investere i en mikrobølgeovn, og du kan lage ferdigretter på 1-2-3. En mikrobølgeovn er også perfekt til popcorn i helgene, og hvem liker vel ikke det?!

Spis hos venner og bekjente

Hvis du forteller familie, venner og bekjente at du skal pusse opp kjøkkenet ditt, er det godt mulig at de kommer til å invitere deg hjem på middagen i denne perioden. Da lønner det seg å takke ja til hver eneste invitasjon. Ikke bare er det digg med hjemmelaget mat, det er også hyggelig å være sosial med dem man er glad i. Bare husk å invitere de tilbake til deg når det nye kjøkkenet er ferdig.

For å oppsummere er det mange måter du kan spise god mat når du pusser opp kjøkkenet, disse er:

  • Bestille mat på nett
  • Lage enkel mat selv
  • Spise hos folk du kjenner.

Men enklest av alt, det er å bestille god takeaway-mat på nett.