Hvordan innrede gamingrommet?

Interiør er noe vi setter pris på, fordi det er med på å gi hjemmet til en unik atmosfære. Det kan være trendy lamper ved spisebordet, en ny benkeplate på kjøkkenet, planter i trappeoppgangen eller innredning av gamingrommet. Når det gjelder gamingrom, så bør det være et eget univers, et rom som statuerer at her skal det spilles, akkurat som at soverommet er til får å sove i. Mange bruker faktisk soverommet som gamingrom, men har du bedre plass, bør du vurdere å innrede et rom for kun gaming.

Lag din egen bunker

Det er litt kult å gjøre om kjelleren til en dystopisk bunker. For det første holder det mindre søsken unna, og dessuten glir man rett inn i følelsen av å være med i et online skytespill eller party-spill med andre i festlige anledninger. I dag må man jo ofte ta en fest på hver sin kant. Bunkeren bør ha en massiv ståldør, gjerne en dør som er i enden av en lang steinlagt trapp.

I taket bør det henge en enkel lampe som egentlig bare er en lyspære. Rommet bør være mørklagt og det er bare du som vet hvor bryterne er. Dersom man holder dem skjult, vil man heller ikke få foreldre ned i bunkeren, noe som er svært irriterende når de vil at du skal kjøre lillebroren til fotballtrening, eller vaske klærne dine nå som du har blitt voksen.

Inndelingen av rommet

Ideelt sett bør et rom for gaming ha en slags entre hvor man kan henge av seg jakken og bytte over til mer operativt utstyr. Men på føttene kan man ha gode, varme tøfler, for det er jo litt gulvkaldt. Man går så ned i hulen, bare noen trappetrinn i en bred desent. Her står også et lite kjøleskap med Monster energidrikk. Det bør ose litt frost ut hver gang du åpner det for å fylle på med drikke. Entreen har også et lite toalett på siden.

Fra entreen kan man bare skimte deler av gamingrommet. På den innerste veggen henger skjermen, som gjerne kan være 50-60 tommer stor. Det kan også være et lerret. Poenget er at på denne veggen står også alt det operative datautstyret. Her har man harddisk, konsoller og enda flere uavhengige datamaskiner. Alt står i en gedigen seksjon, som man enten kan male i svart matt eller lakkere slik at den ser industriell ut. Seksjonen bør ha mange skuffer og plass til alle spill, kabler, tilleggsutstyr med mer som man trenger.

Som en ekte Storspiller vet man at FBI kan dukke opp når som helst. Det er smart å ha mange gamle datamaskiner stående rundt om kring, og den du virkelig bruker kan være litt smadret. Det gjør ingenting, så lenge ikke agentene får tak i de viktige dokumentene.

Husk at det fins mange dystopiske spilleautomater på Storspiller også. De vil passe rett inn på datarommet. Spill som It Came From Venus og Lost Vegas passer utmerket med stilen som følger med. Men har man gjort det litt for skummelt for seg selv, kan man heller slappe av med OMG Kittens!