Gjør baderommet ditt, ditt

Bad

Det å finne det perfekte badet kan være vanskelig, i hvert fall hvis du ikke følger med på alle trender som er nå, moderne bad med effektive funksjoner. Baderomsdesign har forandret seg mye i løpet av de siste 20–30 åra, og det er ikke lett å følge med på alle trendene som gjør bad moderne.

Mange mørke toner, det er veldig populært i moderne baderom. Mørke farger kan gi hvert rom litt spesiell og mystisk look, de uthever også mange andre detaljer på badet. Det er vanlig å legge mørke fliser for utheve ting som dusjen eller servanten, og det funker faktisk fantastisk bra. Tenk litt på farger når du skal velge nytt bad, husk å ikke overdrive med mørke farger i små bad, det kan gi en effekt som gjør rommet mindre, noe som kan føles klaustrofobisk.

Toalettene begynner også å bli modernisert mer og mer, kanskje ikke noe alle tenker på, men det har vært ett stort hopp fra toalett på 80- tallet og nå. Oppvarmet sete, Elektrisk lokk, musikk-spiller og andre funksjoner er noe du finner på ett slikt toalett. I land som Japan så er slike toaletter veldig populære nettopp på grunn av hvor moderne de er og fordi de er mer hygieniske. Det er faktisk flere ting i badet som har blitt modernisert, for eksempel dusjen. Du får dusjer med høyttalere som spiller musikk, dusjer med belysning som kan byttes og massageseter.

Noe som er veldig populært i Skandinavia og Norden generelt er oppvarmet gulv i badet, er noe vi får nytte av i det kalde klimaet vårt. Slikt gulv kan fås med både fliser, vinyl eller til og med betong, noe som også har blitt populært i nye bad. Oppvarmet gulv kan gjøre det kalde badet vårt til ett rom hvor man vil glede seg til å ta en dusj.

Naturelle undertoner og planter har blitt en stor del av hvordan vi ser på badet nå. Det skal være stedet hvor vi kan slappe av, noe naturelle farger kan gjøre. Poenget er å få inn naturen på badet, grønn, brun, lysebrun og til og med blå, kan være toner som gir den effekten. Har du stort nokk bad til planter og grønt så er den en god ide å investere i det, planter hjelper å resirkulere luft i badet og gir badet finere look.

Uansett hva slags stil du er fan av, så er det noe for alle i dagens kompetetive marked. Hos oss i Aubo får du gode tilbud og bad av høy kvalitet i mange populære stiler.