Garn fra øverste hylle

DROPS sine garn er kanskje blant de aller mest ettertraktede blant norske og internasjonale strikkere. Dette har mest sannsynlig med å gjøre at DROPS tilbyr høy kvalitet for lave priser. Her er det ikke profittsultne bakmenn som sitter i styret. I stedet er det en rekke strikkentusiaster som vil spre gleden og tradisjonen til folket. Blant strikkeglade er DROPS kanskje en av de mest kjente merkene grunnet disse faktorene. Videre er garnet av høy kvalitet og meget slitesterkt. Dette er viktig dersom det du strikker ikke kun skal være en pyntegjenstand, noe som sjeldent er tilfelle. Sist men ikke minst er DROPS garn kjent for å inneholde materialer som holder deg og dine varme. Dette er spesielt viktig i Norge, der vinteren fort kryper langt ned på minusgradene. DROPS er rett og slett det ultimate garn, uansett om du er nybegynner eller erfaren innen strikking.

Prisene du ikke kan si nei til

Uansett om du er strikkegal, glad i hobbyen eller ikke interessert i det hele tatt, er prisene hos Rito nå så gode at du nesten bør slå til uansett din situasjon. Rito er en kjent norsk nettbutikk som selger alt du trenger til hobbyer i hjemmet. Blant disse artiklene finner vi garn fra mange kjente merker. Kanskje aller best er de nevnte garnene fra DROPS. I dag får du opptil 32 % i rabatt på utvalgte modeller av dette merket. Du kan anskaffe Alpaca, Merino og Bomullsgarn, alle med denne rabatten. Det er rett og slett tilbud som er for gode å si nei til. Med flere tiårs erfaring i bransjen har DROPS kanskje allerede holdt deg varm gjennom tidligere klær du har besittet, og hvis ikke har du muligheten nå.

Ikke frys i kulda

Det aller verste med den norske vinteren er å fryse hver gang en beveger seg ut. Kler en ikke på seg godt nok skjer naturligvis dette. Problemet oppstår når en derimot ikke får tak i klær som gir den gode naturlige varmen. Da må en ofte ty til store og ubehagelige klær. DROPS løser dette problemet med varme garn av smarte materialer. Med dette garnet kan du strikke klær som gir deg den gode og uvurderlige varmen, uten store og klumpete former. Du får også klær som holder mye lenger enn vanlige klær du anskaffer på butikken. Uansett om du skal strikke til deg selv eller noe du setter pris, kan du ikke sette en pris på garnene fra DROPS. Rito har valgt å sette en pris, og det er rett og slett en pris en ikke kan si nei til. Velg varme alternativer fra DROPS, og slipp å fryse ute i kulda.