Dansani: Alt I baderomsinnredning

Badrom

Baderommet er en essensiell og veldig praktisk anrettet del av hjemmet. Badet har en helt klar funksjon i alle hjem, og det klart viktigste å tenke på når man innreder et bad er funksjoner og smarte, slitesterke løsninger. Likevel kan badet også ha en mer estetisk funksjon, som et sted man tapper seg et varmt bad, innreder sitt eget lille hjemmespa og slapper helt av. Hos dansani.no hjelper vi deg med å finne den riktige balansen mellom estetikk og funksjonalitet – uten at de trenger å gå på bekostning av noe.

Baderomsmøbler tilpasset deg og ditt hjem

Baderommet har de siste årene fått økt oppmerksomhet. Lenge har kjøkkenet vært det klart viktigste rommet for nordmenn – og det er det nok fremdeles – men baderommet vies stadig mer omtanke enn før. Et stadig større utvalg av materialer og design er også med på å muliggjøre et større fokus på trivsel og personlig stil på badet.

Tips til deg som skal velge baderomsinnredning:

  • Ta så nøyaktige mål som mulig. På denne måten er det enklere å finne de optimale løsningene, samt å være helt sikker på at man har utnyttet plassen til det fulle.
  • Tenk kvalitet. Baderommet er et utsatt sted med tanke på fuktighet, så tenk på at løsningene skal være vanntette og slitesterke.
  • Tenk praktisk. Hvilke løsninger trenger du for å gjøre din hverdag så behagelig som mulig? Finn løsninger som er tilpasset dine behov og din type bruk. Dette gjelder spesielt med tanke på oppbevaring. Enkelte fokuserer så mye på det estetiske ved et baderom, at de helt glemmer å tenke på praktiske løsninger slik som oppbevaring til håndklær, kosmetikk, osv.
  • Tenk langsiktig. Selv om det er vanskelig å forutse framtidig bruk og behov her og nå, kan det ære mye å hente på å forsøke å forestille seg hvordan man vil benytte seg av badet i framtiden og hvem som vil være brukerne. Har du for eksempel planer om familieforøkelse, er det lurt å ta hensyn til dette. Med små barn inne i bildet, vil for eksempel et badekar være mer praktisk enn en dusj. Har du eget gjestebad, eller vil gjester benytte badet ditt? Da kan det være lurt å ha løsninger med ekstra oppbevaring, slik at man kan rydde vekk utstyr mellom hver bruker. På denne måten vil også gjestene føle seg mer velkommen, når de ikke trenger å føle at de invaderer din personlige sfære.