3 tips for innredning av stuen din

sofa

Stuen er et av de viktigste rommene i hjemmet ditt, og det er derfor viktig å innrede stuen på en god måte. Hvis du ikke føler noen inspirasjon for innredning av stuen din, har vi samlet 3 gode råd om hvordan du innreder stuen din i denne artikkelen.

Vurder hvordan du vil bruke stuen

Når du skal komme i gang med å innrede stuen, er det viktig å vurdere hvordan du vil bruke stuen din slik at stuen får alle de funksjonene du vil ha.

Det er for eksempel en god ide å tenke på om stuen primært skal være et TV-rom, eller om det også skal være et sted hvor du kan sitte med et brettspill eller en god kopp kaffe.

For TV-nytelse er en god sofa ved TV’en det viktigste. Dere kan for eksempel vurdere å kjøpe en god u-sofa, hvor det er plass til mange mennesker. Du kan finne gode råd om kjøp av møbler til stuen og mer på NordikSelskap.

Skap god luft mellom møblene

Når du skal skape en god stue, er det viktig å ha et godt med plass i stuen, slik at rommet ikke virker overfylt.

Det er spesielt viktig at det er stier mellom møblene, slik at det er lett å komme seg rundt i stuen. Plassen gir mer luft i stuen og skaper dermed også et bedre rom.

De er på samme måte en god ide å velge lyse farger til veggene ettersom det skaper et rom som virker mer åpent enn mørke farger.

Lys maling trenger ikke å være hvit, men kan også være en masse ulike farger. Det er bare viktig at det brukes lyse farger i stedet for mørke farger.

Du kan velge å eksperimentere med forskjellige farger i stuen så lenge det er farger som passer sammen. Det kan for eksempel være en bra idé å fokusere på blå eller røde nyanser og dermed skape din egen stil i stuen. Finn gode ideer om hvordan du innreder stuen din med god plass på minimalistisklivsstil.no/.

Gjør stuen din personlig med dekorasjon

Å skape din egen stil i stuen er viktig for at stuen din skal bli personlig, og en personlig stue er også viktig for at du skal føle deg bekvem i stuen.

Stuen er et av de rommene vi bruker til å lade opp og få mer energi, og derfor er det viktig at stuen er et rom hvor du har gode muligheter til å slappe av.

Du kan gjøre stuen din personlig på mange forskjellige måter. For eksempel kan du skape dine egne fargenyanser eller finne deilige dekorasjoner. Du kan f.eks. dekorere stuen med fine duker fra Georg Jensen Damask.